Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2011 14:35 - НАТО СЕ ГОТВИ ДА ИЗПОЛЗВА АТОМНО ОРЪЖИЕ ПРОТИВ СИРТ И БЕНИ-ВАЛИД
Автор: archivekp Категория: Политика   
Прочетен: 1095 Коментари: 0 Гласове:
1



„Вероятно, против непокорните градове ще бъде използвано тактическо ядрено оръжие. Такава разузнавателна информация постъпва от Брюксел. Има тактически заряди, които поразяват само определена територия. Използват се от авиацията или от диверсионни групи, които ги активират.

image С други средства да се сломи съпротивата на Сирт и Бени-Валид е невъзможно. От чисто военна гледна точка – това са идеални обекти за отбрана. Особено Бени-Валид. Местноста около града се контролира изцяло от защитниците на Джамахирията.

Да се влезе незабелязано или да се подкупят защитниците като в Триполи – е невъзможно. В Сирт геогравското положение не е толкова печелившо. Но позволява да се държат нападателите на определено разстояние”. За това съобщават „АргументЫ.ру‘‘ в информацията си получена от помощника на Кадафи бившия офицер от съветските, а след това на руските подразделения със специално предназначение подполковника в оставка Иля Коренев.

Според Коренев, «ситуацията с непокорните градове трябва да се реши до 19 септември. До заседанието на ООН. Скоро след това ще се приеме решение за навлизането на миротворчески контингент на ООН. Разбира се, че това ще бъде  просто оправдаване на наземна операция

ИЗТОЧНИК




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Архив