Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2011 13:59 - САРКОЗИ И АЛ-КАЙДА СРЕЩУ ЛИБИЯ
Автор: archivekp Категория: Политика   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
2



image Точно за 35% от находищата на нефт в Либия оцени услугите си президента на Франция към така нареченото „временно правителство на Либия”. Това стана известно от писмото на „Народния фронт за освобождение на Либия”, намиращ се извън границите на тази страна, но тясно свързан с така нареченото „временно правителство на Либия” – хора малко известни. Известни са само тези от тях, които са активисти на Ал-Кайда и ръководят бандитските формирования, които са изхвърлени от територията на Либия, която сега е заета от силите на джамахирията.

Единствената държава, която веднага призна ръководителите на бандитските формирования като „законна власт на Либия”, беше Франция в лицето на Саркози. Такава прибързаност тогава предизвика недоумение. Сега всичко се изясни.

Когато бомбардировките над Либия не донесоха успех нито на натовци, нито на бандитските формирования „опозиционерите”, то последните загубиха търпение и изпратиха на задграничните си господари писмо с което напомниха за цената, заради която те са се съгласили да дойдат на власт и затова са в правото си да очакват по-енергични действия от своите френски куповачи. Цялата трагедия на страната, всички убити и ранени, цялата пролята кръв предизвикаха президента Саркози, за да получи 35% от либийския нефт. Повече от 1/3 от експортните възможности на страната – ето какво са готови да заложат бандитите за правото да господствуват в Либия.

Колко много крясъци за „демокрация”! А в действителност, чисто крадлив бизнес: да го откраднат от страната и да си го поделят.

в-к „Трудова Русия”

Източник


Тагове:   Саркози,   Либия,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Архив