Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2012 22:52 - ТАХРИР Е ВЕЧЕ В МОСКВА! СТОЛИЦАТА НА ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ
Автор: archivekp Категория: Политика   
Прочетен: 1410 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
Площад Тахрир в столицата на Египет стана символ за бързото сваляне на властта от либералните опашкари на световния ционизъм, т.е. победи „петата колона” в страната!

Същото започна и в Москва. Гражданката Чирикова (защитницата на Химкинската гора) спешно се отби в Брюксел, където заедно с Каспаров уговаряха Европа (САЩ вече бяха уговорили!) да не признават резултатите от изборите в РФ! Използвайки масовото недоволство на хората от бъпиющите факти от мошеничествата по време на изборите, либерал-ционистите се прокрадват към властта. На тях много здраво им помага Кремъл, хвърлил ОМОН, полицията и вътрешните войски срещу мирните граждани.

В столицата се намират повече от 50 хиляди войника, за пръв път след 1993 г. е въведена дивизията Дзержински, над града кръжат вертолети, като в такъв брой те не са били никога.

Комунистът Зюганов и „справедливоносците” мълчат, съгласявайки се с избирателната тирания на Путин. Всичко сега зависи от левите, доколкото те организирано протестират из цяла Русия с лозунгите: „Социализъм, Съветска власт, Съветски Съюз!”

Движение за”Съветски Съюз”





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Архив